Օգնություն
Ինչպե՞ս ջնջել իմ տվյալները
«Կարգավորումներ» → «Ջնջել ամեն ինչ»-ը ջնջում է ձեր գրառումը, էլ․ փոստը և բոլոր խմբերը, որտեղ միակ մասնակիցն եք։ Կամ գրեք support@kisir.am։
Լավ է իմանալ
- Այլ մարդկանց հետ խմբերում ձեր անունը մնում է այն ծախսերի վրա, որտեղ կա, որպեսզի ոչ մեկի հաշվեկշիռը չփոխվի, բայց այն այլևս կապված չէ ձեզ հետ։
- Կարող եք նաև ջնջել ձեր ավելացրած ծախսերը կամ դուրս գալ խմբից․ խումբն ինքն է ջնջվում, երբ դուրս է գալիս հավելվածով վերջին մասնակիցը։
- Եթե հավելվածը չի կարող անել անհրաժեշտը, գրեք մեզ խմբի անունով կամ կոդով։ Կջնջենք ձեռքով և կհաստատենք 30 օրվա ընթացքում։
kisir-ի տվյալների ջնջում՝ մանրամասն (անգլերեն) →
Պատասխան չգտա՞ք։ Գրեք մեզ․ ամեն նամակ կարդում է մարդը։